• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Hanglamp Luftshiff van het Nederlandse merk Functionals is een ontwerp van designers Jos Kranen en Johannes Gille. Voor het stoere ontwerp liet het duo zich inspireren door de kenmerkende, robuuste vormen van een onderzeeboot en zeppelin. Door de smalle bevestigingskoorden lijkt de aluminium hanglamp nagenoeg te zweven in de ruimte: hierdoor wordt het karakter van de zeppelin nog eens benadrukt.

Bekijk Hanglamp Luftshiff van Functionals in onze woonwinkel in Zutphen of shop online!

Kenmerken
Artikelnummer 1597479
Breedte 130 cm
Diepte 20 cm
Hoogte 19 cm
Kleur Zwart
Materiaal Aluminium
Ruimte Verlichting
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Functionals
Aantal
999,- Gratis verzending