Skip to content
Functionals Kumpel Eettafel
Functionals Kumpel Eettafel
Vergroten
  • Functionals Kumpel Eettafel
1/4
Item 1 of 4

Functionals Kumpel Eettafel

Levertijd: 5-6 weken

Eijerkamp vertelt over Functionals Kumpel Eettafel

Rank, minimalistisch en intrigerend: eettafel Kumpel van Functionals is een innovatief ontwerp van desginerduo Hermes & Jessen voor het Nederlandse designmerk. De slimme vormgeving van het onderstel van de tafel maakt dat er op iedere zitplaats kan worden genoten van meer dan voldoende beenruimte zonder dat de tafelpoten in de weg zitten.

Eettafel Kumpel van Functionals is vervaardigd uit een elegant buizenframe en voorzien van een tafelblad met een linoleum toplaag. Dit maakt de tafel uiterst gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud.

Kumpel van Functionals is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en verschillende kleurafwerkingen. Ontdek de mogelijkheden in onze woonwinkel in Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597481
Breedte 130 cm
Hoogte 19 cm
Diepte 20 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Aluminium
Materiaal onderstel Metaal
Materiaal tafelblad Aluminium
Kleur Zwart
Kleur onderstel Zwart
Kleur tafelblad Zwart
Merk Functionals
Woonstijl  Modern
Barcode 8713147976603
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer