Skip to content
Functionals Lloyd Bartafel
Functionals Lloyd Bartafel
Vergroten
  • Functionals Lloyd Bartafel
1/3
Item 1 of 3

Functionals Lloyd Bartafel

Levertijd: 8-10 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Functionals Lloyd Bartafel

Bartafel Lloyd van Functionals is oorspronkelijk ontworpen voor het avant-garde Lloyd Hotel & Culturele Ambassade in Amsterdam door designer Christoph Seyferth. Als je hier op bezoek gaat zal je de Lloyd tafels tegenkomen in de hotelkamers, gemeenschappelijke ruimtes en ze bevinden zich tevens in het restaurant. Eettafel Lloyd is vervaardigd uit slechts één materiaal: staal.

De opening van het hotel vond plaats in 2004. Sinds die tijd wordt bartafel Lloyd beschouwd als een toonbeeld van een slim Nederlands ontwerp. De bartafel wordt gekenmerkt als veelzijdig, stevig en poëtisch. Door het slimme design blijven de vier poten van de tafel altijd gelijk staan, zelfs als de ondergrond niet volledig egaal is. De kunststof doppen onder de poten van de tafel beschermen de vloer tegen krassen.

Bartafel Lloyd van Functionals is uit te voeren in diverse kleuren en afmetingen. Tevens is de tafel verkrijgbaar als eettafel en eetkamerbank. Ontdek bartafel Lloyd van Functionals in onze woonwinkels!