Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Functionals Lloyd Eettafel
Functionals Lloyd Eettafel
Vergroten
  • Functionals Lloyd Eettafel
1/6
Item 1 of 6

Functionals Lloyd Eettafel

Levertijd: 5-6 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Functionals Lloyd Eettafel

Eetkamertafel Lloyd van Functionals is oorspronkelijk ontworpen voor het avant-garde Lloyd Hotel & Culturele Ambassade in Amsterdam door designer Christoph Seyferth. Als je hier op bezoek gaat zal je de Lloyd tafels tegenkomen in de hotelkamers, gemeenschappelijke ruimtes en ze bevinden zich tevens in het restaurant. Eettafel Lloyd is vervaardigd uit slechts één materiaal: staal.

De opening van het hotel vond plaats in 2004. Sinds die tijd wordt eetkamertafel Lloyd beschouwd als een toonbeeld van een slim Nederlands ontwerp. De tafel wordt gekenmerkt als veelzijdig, stevig en poëtisch. Door het slimme design blijven de vier poten van de tafel altijd gelijk staan, zelfs als de ondergrond niet volledig egaal is. De kunststof doppen onder de poten van de tafel beschermen de vloer tegen krassen.

Eetkamertafel Lloyd van Functionals is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Tevens is er een bijpassende eetkamerbank verkrijgbaar.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597460
Breedte 200 cm
Hoogte 76 cm
Diepte 47,5 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Staal
Materiaal onderstel Staal
Materiaal tafelblad Staal
Kleur Wit
Kleur onderstel Wit
Kleur tafelblad Wit
Merk Functionals
Woonstijl  Modern
Barcode 8713147958487
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer