Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Functionals Miller Fauteuil
Functionals Miller Fauteuil
Vergroten
  • Functionals Miller Fauteuil
1/4
Item 1 of 4

Functionals Miller Fauteuil

Levertijd: 6-8 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Functionals Miller Fauteuil

Lounge Chair Miller van Functionals heeft en sierlijke en vriendelijke esthetiek. De comfortabele fauteuil zorgt voor veel ondersteuning in de onderrug. Miller is gebaseerd op het ontwerp van de lederen vlinderstoel van de Franse designer Pierre Paulin (1927-2009) maar dan in een modern jasje gestoken.

In een tijdsbestek van 8 tot 12 weken wordt het leer van Lounge Chair Miller gebruind en geverfd met metaalvrije pigmenten. Na het verfproces wordt het leder afgewerkt met natuurlijk wassen en oliën. Des te langer de fauteuil gebruikt wordt, des te meer het leer van de stoel tot leven komt.

Naast getoond model is fauteuil Miller uit te voeren in diverse kleuren. Tevens is de fauteuil verkrijgbaar in een variant met een hoge rugleuning. Combineer de Miller Lounge Chair met ottoman Miller, zo geniet je van een heerlijk comfort.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1602030
Breedte 69 cm
Hoogte 72 cm
Diepte 60 cm
Materiaal Leer
Kleur Natural
Merk Functionals
Woonstijl  Modern
Barcode 8713147971264
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Miller serie Bekijk ook Meer uit deze serie