gratis verzending vanaf € 500
Functionals Miller Hocker
Functionals Miller Hocker
Vergroten
  • Functionals Miller Hocker
1/3
Item 1 of 3

Functionals Miller Hocker

Levertijd: 3-4 weken
Wij zijn open!

Wij zijn open!

Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: plan een winkelbezoek met je persoonlijke Eijerkamp adviseur die je woonwensen inventariseert en alle mogelijkheden laat zien!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Functionals Miller Hocker

Hocker Miller van Functionals heeft en sierlijke en vriendelijke esthetiek. De comfortabele ottoman zorgt voor het ultieme relaxgevoel. Ottoman Miller past perfect bij de gelijknamige loungefauteuil van Functionals, welke is gebaseerd op de lederen vlinderstoel van de Franse ontwerper Pierre Paulin (1927-2007).

In een tijdsbestek van 8 tot 12 weken wordt het leer van Miller gebruind en geverfd met metaalvrije pigmenten. Na het verfproces wordt het leder afgewerkt met natuurlijk wassen en oliën. Des te langer de ottoman gebruikt wordt, des te meer het leer van de stoel tot leven komt.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597475
Breedte 72 cm
Hoogte 105 cm
Diepte 74 cm
Materiaal Leer
Kleur Natural
Merk Functionals
Woonstijl  Modern
Barcode 8713147971349
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer