Skip to content
Vergroten
  • Functionals Miller Hocker
1/3
Item 1 of 3

Functionals Miller Hocker

Levertijd: 5-6 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Functionals Miller Hocker

Hocker Miller van Functionals heeft en sierlijke en vriendelijke esthetiek. De comfortabele ottoman zorgt voor het ultieme relaxgevoel. Ottoman Miller past perfect bij de gelijknamige loungefauteuil van Functionals, welke is gebaseerd op de lederen vlinderstoel van de Franse ontwerper Pierre Paulin (1927-2007).

In een tijdsbestek van 8 tot 12 weken wordt het leer van Miller gebruind en geverfd met metaalvrije pigmenten. Na het verfproces wordt het leder afgewerkt met natuurlijk wassen en oliën. Des te langer de ottoman gebruikt wordt, des te meer het leer van de stoel tot leven komt.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597475
Breedte 72 cm
Hoogte 105 cm
Diepte 74 cm
Materiaal Leer
Kleur Natural
Merk Functionals
Woonstijl  Modern
Barcode 8713147971349
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer