Skip to content
Functionals Ossa Opbergkast
Functionals Ossa Opbergkast
Vergroten
  • Functionals Ossa Opbergkast
1/8
Item 1 of 8

Functionals Ossa Opbergkast

Levertijd: 5-6 weken

Eijerkamp vertelt over Functionals Ossa Opbergkast

Wandkast Ossa van Functionals is ontworpen door het Duitse designduo Geckeler Michels. Voor het opbergsysteem lieten de designers zich inspireren door een gevouwen verhuisdoos, inclusief open handvatten. De vouwen zijn duidelijk zichtbaar in het lijnenspel van het ontwerp.

Het multifunctionele Ossa opbergsysteem heeft tal van mogelijkheden om een wandkast samen te stellen die precies past bij jouw opberg- en interieurwensen. De losse elementen van Ossa passen perfect in elkaar en zijn zonder bevestigingsmaterialen met elkaar te verbinden. Zo maak je het opbergmeubel zo hoog of breed als je zelf wil en is het tevens mogelijk van compositie te wisselen.

Optioneel is Ossa te voorzien van deuren om zo ook spullen uit het zich op te bergen. Ontdek de kleurcombinaties en diverse mogelijkheden van opbergkast Ossa van Functionals in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597494
Breedte 18.2 cm
Diepte 17 cm
Materiaal Aluminium
Kleur zwart
Merk Functionals
Woonstijl  Modern
Barcode 8713147974524
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer