gratis verzending vanaf € 500
Functionals Ossa Opbergkast
Functionals Ossa Opbergkast
Vergroten
  • Functionals Ossa Opbergkast
1/6
Item 1 of 6

Functionals Ossa Opbergkast

Levertijd: 3-4 weken
Wij zijn open!

Wij zijn open!

Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: plan een winkelbezoek met je persoonlijke Eijerkamp adviseur die je woonwensen inventariseert en alle mogelijkheden laat zien!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Functionals Ossa Opbergkast

Wandkast Ossa van Functionals is ontworpen door het Duitse designduo Geckeler Michels. Voor het opbergsysteem lieten de designers zich inspireren door een gevouwen verhuisdoos, inclusief open handvatten. De vouwen zijn duidelijk zichtbaar in het lijnenspel van het ontwerp.

Het multifunctionele Ossa opbergsysteem heeft tal van mogelijkheden om een wandkast samen te stellen die precies past bij jouw opberg- en interieurwensen. De losse elementen van Ossa passen perfect in elkaar en zijn zonder bevestigingsmaterialen met elkaar te verbinden. Zo maak je het opbergmeubel zo hoog of breed als je zelf wil en is het tevens mogelijk van compositie te wisselen.

Optioneel is Ossa te voorzien van deuren om zo ook spullen uit het zich op te bergen. Ontdek de kleurcombinaties en diverse mogelijkheden van opbergkast Ossa van Functionals in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597839
Breedte 42 cm
Hoogte 79 cm
Diepte 48 cm
Materiaal Beukenhout
Kleur Parallel
Merk Functionals
Woonstijl  Modern
Barcode 8713147974517
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer

Meer uit de Ossa serie Bekijk ook Meer uit deze serie
Item 1 of 1