Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober
Functionals Wendela Barkruk
Functionals Wendela Barkruk
Vergroten
  • Functionals Wendela Barkruk
1/3
Item 1 of 3

Functionals Wendela Barkruk

Levertijd: 3-4 weken
interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? Bij Eijerkamp geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget.

meer info

Eijerkamp vertelt over Functionals Wendela Barkruk

Barstoel Wendela is ontworpen door Serener, de designstudio van ontwerper Christoph Seyferth, voor het Nederlandse meubelmerk Functionals. Getoonde stoel heeft een verfijnde, klassieke vorm en is vervaardigd uit hoogwaardige materialen.

Wendela is gevormd uit een mal die oorspronkelijk al in de jaren 50 werd ontworpen. Hierdoor heeft de stoel een karakteristieke uitstraling en vintage look. Wendela is voorzien van een zitkuip welke vervaardigd is uit dun, flexibel beukenhout en uitgevoerd met een onderstel van aluminium.

Barstoel Wendela van Functionals is verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. Naast Barstoel is Wendela ook verkrijgbaar als eetkamerstoel.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597456
Kleur naturel
Merk Functionals
Woonstijl Scandinavisch
Barcode 8713147959354
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen