Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Vergroten
  • Functionals Wendela Eetkamerstoel
1/4
Item 1 of 4

Functionals Wendela Eetkamerstoel

Levertijd: 6-8 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Functionals Wendela Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Wendela is ontworpen door Serener, de designstudio van ontwerper Christoph Seyferth, voor het Nederlandse meubelmerk Functionals. Getoonde stoel heeft een verfijnde, klassieke vorm en is vervaardigd uit hoogwaardige materialen.

Wendela is gevormd uit een mal die oorspronkelijk al in de jaren 50 werd ontworpen. Hierdoor heeft de stoel een karakteristieke uitstraling en vintage look. Wendela is voorzien van een zitkuip welke vervaardigd is uit dun, flexibel beukenhout en uitgevoerd met een onderstel van aluminium.

Eetkamerstoel Wendela van Functionals is verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties en verkrijgbaar als barstoel.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597486
Breedte 80 cm
Hoogte 74 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Linoleum
Kleur zwart
Merk Functionals
Woonstijl  Modern
Barcode 8713147959316
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer