Skip to content
Gazzda Muse Boekenkast
Gazzda Muse Boekenkast
Vanaf 990.-
Vergroten
  • Gazzda Muse Boekenkast
1/10
Item 1 of 10

Gazzda Muse Boekenkast

Vanaf 990.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Gazzda Muse Boekenkast

Perfect geschikt als boekenkast of roomdivider: kast Muse van Gazzda is een multifunctioneel ontwerp voor ieder interieur. De boekenkast biedt plaats aan boeken, dierbare accessoires en allerlei andere spullen die een opbergplek nodig hebben. Door de kast niet tegen de wand, maar vrij in de ruimte te plaatsen is Muse ook uitermate goed te gebruiken als scheidingswand.

Boekenkast Muse is vervaardigd uit massief eikenhout en valt op door zijn bijzondere details: de elastische touwen tussen de planken lijken het frame van de kast bij elkaar te houden en bieden plaats om bijvoorbeeld kaarten en fotos op te hangen.

Muse van Gazzda is uit te voeren in diverse afmetingen. Tevens is het mogelijk diverse kleinere kasten te combineren tot royale kastenwand. Ontdek de mogelijkheden van boekenkast Muse van Gazzda bij Eijerkamp in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1599117
Breedte 100 cm
Hoogte 216 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Eikenhout
Kleur Grijs
Merk Gazzda
Woonstijl  Scandinavisch
Barcode 9900000395377
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer