Skip to content
Gealux Arc 8003 Relaxfauteuil
Gealux Arc 8003 Relaxfauteuil
Vanaf 2906.-
Vergroten
  • Gealux Arc 8003 Relaxfauteuil
1/3
Item 1 of 3

Gealux Arc 8003 Relaxfauteuil

Vanaf 2906.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Gealux Arc 8003 Relaxfauteuil

Gegarandeerd ultiem relaxen in Arc relaxfauteuil 8003 uit de collectie van Gealux. De standaard uitvoering is voorzien van een handige topswing neksteun verstelling en dankzij het ARC systeem, bestaande uit een motor en accu, wordt je automatisch in de gewenste relaxpositie gebracht door bediening via twee touch knoppen. In de Hart-Balans positie kunnen alle spieren optimaal ontspannen en liggen de benen iets hoger dan het hart, waardoor een perfecte bloedsomloop wordt gecreëerd!

Je stelt Arc volledig naar eigen woon- en comfortwensen samen dankzij de vele mogelijkheden. De fauteuil biedt keuze uit diverse zithoogtes en onderstellen om hem naar wens samen te stellen. Hij wordt standaard uitgevoerd met vormschuim vulling en kan bekleed worden met diverse stof- en leersoorten of een combinatie hiervan. Het is maar net wat de voorkeur heeft!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag nu een online offerte aan voor Arc relaxfauteuil 8003 van Gealux of kom proefzitten in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

  • Afmetingen & details
  • Bezorging & Garantie
Gealux Arc 8003 Relaxfauteuil
Gealux Arc 8003 Relaxfauteuil