Skip to content
Gelderland 7462 3-Zitsbank
Gelderland 7462 3-Zitsbank
Van 4999.- Voor 3999.-
Vergroten
  • Gelderland 7462 3-Zitsbank
1/4
Item 1 of 4

Gelderland 7462 3-Zitsbank

Van 4999.- Voor 3999.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Gelderland: 1000.- voordeel 7462 3-zitsbank

Nu 1000.- voordeel op de 3-zitsbank 7462 in De Ploeg stof Prairie (van 4999.- voor 3999.-) van Gelderland in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Gelderland 7462 3-Zitsbank

Comfortabel, eigentijds en een lust voor het oog: Gelderland 3-zitsbank 7462. Exclusief verkrijgbaar bij & ontworpen voor Eijerkamp. Het nieuwste ontwerp van Gelderland is geïnspireerd op de tijdloze collecties die het Culemborgse bedrijf al generaties lang voortbrengt in samenwerking met bekende ontwerpers zoals Jan des Bouvrie en Henk Vos. 

Van buiten een duidelijke verwijzing naar de ‘kubus’ en van binnen het comfort van een comfortabele lounge sofa. Een juweel, prachtig gemaakt door Gelderland, met als uitgangspunt de bekende kwaliteit van materialen en stoffering die Gelderland zo eigen is. 

Het ranke onderstel van slanke grijsbruine poten en subtiele platform waarop de bank rust, laat 7462 aanzien als drijvend eiland waardoor het meubel optisch lijkt te zweven in de ruimte. Zo ontstaat een speels, gelaagd effect en krijgt het volumineuze design een luchtige uitstraling. 

Alleen bij Eijerkamp is Gelderland 7462 verkrijgbaar in Ohmann leder Gaucho of De Ploeg stof Prairie: een dobby geweven materiaal met geometrisch patroon van effectgaren en een natuurlijk gebleekt effect. Het meubel is tevens verkrijgbaar als fauteuil. 

Vraag nu online een offerte aan of kom proefzitten in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1681056
Breedte 219 cm
Hoogte 76 cm
Diepte 95 cm
Materiaal Stof Prairie
Kleur Beige
Merk Gelderland
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer