• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.8 klantwaardering
vtwonen Stijl Studio Basic voorjaar 2019 vtwonen Stijl Studio Basic voorjaar 2019

Basic - voorjaar 2019

vtwonen Stijl Studio Basic

Welkom thuis in de vtwonen Stijl Studio Basic! Een tijdloze en stoere woonstijl met een ingetogen grijstinten palet, no-nonsense meubels, natuurlijke materialen, een bijzondere mix van texturen en grafische dessins!


De vtwonen Stijl Studio Basic brengt basics uit verschillende woonstijlen samen in één gekozen kleurenpalet: de landelijke servieskasten in kalk grijze verf vormen een mooi contrast met de moderne hoekbank in zachte stof die door haar hoge poten lijkt te zweven in woonruimte. Aan de royale design eettafel in contrasterend zwart is plek voor een verzameling van verschillende stoelen: designklassiekers en new design ontmoeten elkaar onder de opvallende hanglamp uitgevoerd in vilt en met geribbelde kap. Én met de modulaire keuken creëer je in een handomdraai een ideale opstelling!

vtwonen Stijl Studio Basic sfeer

De modulaire keuken met inductieplaat en oven uit de vtwonen Stijl Studio Basic is mede mogelijk gemaakt door N by Naber en Siemens Home Appliances. Een losse Naber module is in onze woonwinkels te verkrijgen vanaf 1299.-. Siemens apparatuur: prijs op aanvraag.

In 5 stappen naar een basic interieur:

Stap 1
Kies 1 kleur als uitgangspunt in het basic interieur: grijsschakeringen vormen de basis van deze woonstijl.

Stap 2
Maak de woonstijl basic levendig door deze grijstinten in uiteenlopende materialen zoals beton, vilt, leer, stof, hout en kunststof, en verschillende dessins terug te laten komen.

Stap 3
Combineer een aantal grote meubels met ranke woonitems: zo hou je het geheel ruimtelijk en luchtig.

Stap 4
Voeg chocoladebruin en roestoranje als accentkleuren toe om warmte aan te brengen in het koele en ingetogen kleurenpalet.

Stap 5
Geef de vtwonen Stijl Studio Basic een speelse knipoog door designitems in vergrijsd groen toe te voegen!

verf & behang vtwonen Stijl Studio Basic

Producten uit deze Stijl Studio: