• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.6 klantwaardering
vtwonen Stijl Studio Bohemian najaar 2018 vtwonen Stijl Studio Bohemian najaar 2018

Bohemian - voorjaar 2019

vtwonen Stijl Studio Bohemian


Een Hotel Boutique sfeer met exotische prints en een vleugje vintage: een smeltkroes van woonstijlen komt samen in de vtwonen Stijl Studio Bohemian!


Het opvallende romantische kunstwerk met tropisch schouwspel op de wand vormt het uitgangspunt voor de kleurexplosie in de rest van de woonruimte. De sprankelende kleuren komen terug in de donkergroene elegante stoelen aan de gekleurd houten eettafel uit India en in de gecapitonneerde fluwelen bank. De vtwonen Stijl Studio Bohemian brengt verhalen en herinneringen van over de wereld hele samen: De Taiwanese lampions boven de limited edition HKliving bank Retro in vintage velours zijn handbeschilderd en geven het vrouwelijke interieur oriëntaalse sfeer. De brass kleurige Sunflower spiegel boven de bank is het symbool van kracht en contrasteert met de aubergine paarse wand in de woonruimte.

vtwonen Stijl Studio Bohemian collage

In 5 stappen naar een Bohemian interieur:

Stap 1
Mix en match, mix en match, mix en match: het kan niet op in de vtwonen Stijl Studio Bohemian! Ga bijvoorbeeld voor een Balinese kast van bamboehout, een Hollandse tulpenvaas en een retro salonfauteuil in zacht fluweel.

Stap 2
De bohemian woonstijl is hotel chique! Kies voor rijke materialen zoals zacht fluweel en brass woonitems, handbeschilderd keramiek, bamboe en rotan.  

Stap 3
Breng uitersten samen in het Bohemian interieur: combineer grafische patronen met flamboyante tropische prints en impressionistische tekeningen.

Stap 4
Laat één kleur, bijvoorbeeld zwart, op meerdere plekken terugkomen in deze woonstijl: zo verbindt je de uiteenlopende stijlen met elkaar en creëer je rust en eenheid.

Stap 5
Maak de vtwonen Stijl Studio Bohemian persoonlijk met bijzondere vintage vondsten en dierbare accessoires met een verhaal!  

verf & behang vtwonen Stijl Studio Bohemian

Producten uit deze Stijl Studio: