• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.8 klantwaardering
vtwonen Stijl Studio Design voorjaar 2019 vtwonen Stijl Studio Design voorjaar 2019

Design - voorjaar 2019

vtwonen Stijl Studio Design


vtwonen Stijl Studio Design is geïnspireerd op de designbeweging Memphis die haar opmars maakte aan het begin van de jaren ’80 in Italië waarin niets te gek is: Art Deco en Pop Art invloeden komen samen in een iconische woonstijl!Het design interieur is luxueus en excentriek: strakke design meubels met geometrische vormen zoals cirkels, rechthoeken en driehoeken, minimalistische patronen, felle kleuren en pasteltinten vormen het uitgangspunt en brengen uitersten samen in de woonruimte. De kubistische hoekbank met royaal zitlandschap contrasteert met de rechthoekige achtpotige glazen salontafel en de organisch vormgegeven salonfauteuil, ronde bijzettafel en  accessoires doorbreken de vele rechte vormen in de woonruimte! Tip: Maak van je kast een eyecatcher door een contrasterend kleurvlak!

vtwonen Stijl Studio Design collage

In 5 stappen naar een design interieur:

Stap 1
Kies in het design interieur voor meubels met geometrische vormen en een royale vormgeving: zo creëer je een strakke en luxe sfeer. 

Stap 2
Voeg woonitems met een organische vormgeving als contrast toe: zo houd je het design interieur zacht en uitnodigend.

Stap 3
Creëer een explosie van kleur met krachtig kobaltblauw, zalm oranje en fel zeegroen.

Stap 4
Ga voor een spannende dynamiek van contrasterende materialen: combineer gekleurd glas, glad cognac leder, gelamineerd hout met zachte aaibare stoffen en een kobaltblauwe koeienhuid op de vloer!

Stap 5
Maak de vtwonen Stijl Studio Design eigen met bijzondere kunstobjecten zoals de HAY & Chart Art Fair posters, glazen objecten op de salontafel en de Vitra House bird.

verf & behang vtwonen Stijl Studio Design

Producten uit deze Stijl Studio: