• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
vtwonen Stijl Studio Klassiek voorjaar 2020 vtwonen Stijl Studio Klassiek voorjaar 2020

Klassiek

vtwonen Stijl Studio Klassiek

Dompel je onder in luxe in vtwonen Stijl Studio Klassiek en laat je omarmen door warmte en geborgenheid. Donkere kleurtinten, rijke materialen, grote gebaren en glamoureuze accenten kenmerken dit eigentijdse, klassieke interieur. Moderne meubels zijn uitgevoerd in hoogwaardige, luxueuze materialen en voorzien van elegante details om deze chique en tijdloze woonstijl tot in detail door te voeren. 

vtwonen Stijl Studio Klassiek zithoek

Ruimtelijke indeling voor een loftgevoel

Enkele grote meubels stelen de show in vtwonen Stijl Studio Klassiek. De keuze voor grote meubels houdt de ruimte, ondanks het relatief zware kleur- en materiaalgebruik, ruimtelijk en geeft het interieur een open, loftachtige indeling. Het royale ziteiland vormt het middelpunt van de woonruimte en biedt voldoende zitplaatsen om met het hele gezin bij elkaar te komen. De grote elementenbank is opgebouwd uit elementen met en zonder rugleuning. Zo ontstaan speelse zichtlijnen in het interieur en heb je vanuit elke hoek in de woonruimte zicht over het totale interieur. 

Tip van de stylisten:
Deel een open ruimte op in zones met verschillende woonfuncties. Op deze manier maak je het interieur, ondanks het grote oppervlak van de ruimte, knus en behaaglijk. Dit doe je bijvoorbeeld met een ziteiland. In vtwonen Stijl Studio Klassiek vind je daarnaast verschillende oplossingen om je interieur te verdelen in kleinere hoekjes: de dubbelzijdige open haard, de transparante gordijnen, de oor fauteuil en kamerhoge planten creëren warme en intimiteit.

meer vtwonen Stijl Studio's

vtwonen Stijl Studio Klassiek eethoek

Woonoplossing: een plek voor beeld en geluid met Spectral

In vtwonen Stijl Studio Klassiek gaat het televisiemeubel naadloos over in de woonruimte. Benieuwd hoe je jouw televisie en audio-installatie perfect wegwerkt? Lees dan snel verder!

woonoplossing televisiemeubel

Moderne meubels in een klassiek jasje

Klassiek maar tevens eigentijds: de meubels in vtwonen Stijl Studio Klassiek kenmerken zich door een interessant contrast tussen klassieke elementen en moderne invloeden. De vormgeving van de meubels in dit chique interieur is veelal klassiek: de oor fauteuil, de kuipstoelen, de eettafel en de lange kastenwand. Stuk voor stuk hebben de meubels een chique aanzien door het kleur- en materiaalgebruik, maar toch zijn ze door eigentijdse elementen helemaal van nu. Het speelse dessin in de 3D-stoffering en het ranke onderstel van de fauteuil geven de klassiek ogende stoel een hedendaagse uitstraling. Hetzelfde geldt voor de kuipstoelen aan de eettafel: de hoge rugleuning geeft de elegante armstoelen een statig uiterlijk, maar door de nonchalante lederen stoffering en grof geweven stof is de stoel helemaal van nu.  

Diepe kleuren en rijke materialen

Diepe kleurtinten, rijke materialen en klassieke dessins vormen de basis van het donkere kleurenpalet van vtwonen Stijl Studio Klassiek. De donkere tinten op de wanden bieden warmte en geborgenheid in het klassieke interieur en maken de grote ruimte intiem en behaaglijk. De donkere tinten komen tot leven in verschillende rijke materialen en structuren zoals velours, leer en keramiek. De finishing touch in vtwonen Stijl Studio Klassiek vind je in de details: de 3D-stoffering en contrasterende bies op de fauteuil, het marmerlook keramieken tafelblad in de eethoek en leren accenten in zowel de eethoek als in het zitgedeelte zijn markante accenten.  

kleuren & materialen vtwonen Stijl Studio Klassiek

Tip van de stylisten:
Het lichte kleurvlak in de woonkamer is een blikvanger in vtwonen Stijl Studio Klassiek. De tint vormt een prachtig contrast met de donkere kleuren en materialen in het interieur én duidt heel duidelijk het zitgedeelte van de grote ruimte aan. Door te spelen met kleurvlakken kader je diverse ruimtes in je interieur eenvoudig af. De zithoek en eethoek worden zo duidelijk, maar toch subtiel van elkaar gescheiden.

vtwonen Stijl Studio Klassiek plek rond de haard

 

Sprankelende verlichting en decoratie

De grote glazen hanglampen boven de eettafel laten vtwonen Stijl Studio Klassiek sprankelen. De handgeblazen bollen springen in het oog door hun organische, imperfecte rondingen en vormen zo een prachtig contrast met de rijke materialen en strakke lijnen in de rest van het interieur. De gouden gloed van het licht komt consequent terug in de decoratie. Enkele kunstobjecten en accessoires met een verhaal stelen de show in vtwonen Stijl Studio Klassiek. Handgeblazen glaswerk, messing kandelaars, familiestukken en enkele wereldse vondsten maken het klassieke interieur persoonlijk. 

Tip van de stylisten:
Decoratie en accessoires zijn gegroepeerd in krachtige stillevens op onder andere het tv-meubel en de eettafel. Door items te clusteren en te verzamelen in bijvoorbeeld glazen vitrineboxen geef je je persoonlijke favorieten meer allure én bewaar je de rust in het interieur. In vtwonen Stijl Studio Klassiek geldt: less is more!

vtwonen Stijl studio Klassiek exclusief bij Eijerkamp

Ontdek de vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends en neem een kijkje in vtwonen Stijl Studio Klassiek en de andere Stijl Studio’s uit het tv-programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, elke zondag om 19.30 uur op SBS6.

interieuradvies afspraak maken

ontdek alle vtwonen make-overs

meer wooninspiratie