• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.8 klantwaardering
vtwonen Stijl Studio Romantisch voorjaar 2019 vtwonen Stijl Studio Romantisch voorjaar 2019

Romantisch - voorjaar 2019

vtwonen Stijl Studio Romantisch

 

Blozend, met weemoed naar vervlogen tijden en dromerig: de vtwonen Stijl Studio Romantisch brengt de Franse geschiedenis tot leven!De romantische woonstijl is een reis door de geschiedenis en brengt verschillende woonsferen samen in een passend geheel. Laat je omarmen door zachte kleuren, aaibare stoffen en sierlijke vormen in de vtwonen Stijl Studio Romantisch. Neem het buitenleven mee naar binnen met frisse groentinten en geef de romantische woonstijl een stoere twist met witte meubels vervaardigd uit robuust hout.

vtwonen Stijl Studio Romantisch sfeer

In vijf stappen naar een romantisch interieur:

Stap 1
Kies voor een ton-sur-ton kleurenpalet: combineer verschillende tinten oudroze met vervaagd groen.

Stap 2
Voeg aaibare materialen toe zoals de linnen hoekbank met losse kussens, een warme schapenvacht over de leuning en een verweerde kelim op de vloer.

Stap 3
Creëer een spannende dynamiek door ruwe materialen, zoals de robuuste eettafel, te combineren met zachte stoffen lampions.  

Stap 4
Bloemen morgen niet ontbreken in de woonstijl Romantisch: maak een groots gebaar met een behang van een bloeiende rozentuin.

Stap 5
Maak de vtwonen Stijl Studio Romantisch persoonlijk met je eigen inspirerende stillevens van gedroogde bloemen, bijzondere rommelmarktvondsten, sierlijk glaswerk, oude lijsten en vintage keramiek!

verf & behang vtwonen Stijl Studio Romantisch

Producten uit deze Stijl Studio: