• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.8 klantwaardering
vtwonen Stijl Studio Werelds voorjaar 2019 vtwonen Stijl Studio Werelds voorjaar 2019

Werelds - voorjaar 2019

vtwonen Stijl Studio Werelds


Neem je bijzondere vondsten van verre reizen mee naar huis en geef meubels en accessoires uit alle windstreken een plek in het wereldse interieur: in de vtwonen Stijl Studio Werelds reis je via de zijderoute af naar het Verre Oosten!

Laat je inspireren door de kleuren van kruidige specerijen uit India voor het kleurenpalet van het wereldse interieur. En waan je op Bali met bijzondere houtsnijwerk meubels. Haal Noord-Afrikaanse invloeden in huis met bijzonder keramiek, gevlochten manden en  berber vloerkleden. Voor de wereldse woonstijl geldt: kies voor een eclectische mix van opvallende woonitems en waan je op een verre bestemming! 

vtwonen Stijl Studio Werelds collage

In 5 stappen naar een Werelds interieur:

Stap 1
Kies voor warme aardetinten gecombineerd met verweerd groen en accenten in  roestoranje, lichtblauw en avondrood. Door warme en koele kleuren te combineren maak je het interieur levendig.

Stap 2
Grove materialen voeren de boventoon in het wereldse interieur: combineer ruwe linnen stoffen met geschuurd leder, geknoopt touw en gerecycled hout.

Stap 3
Houd het geheel luchtig in de vtwonen Stijl Studio Werelds met gevlochten rotan woonitems!

Stap 4
Mix verschillende etnische prints voor een wereldse sfeer. Combineer een geknoopt karpet met een verweerde kelim op de vloer. En kies op de wand voor een mix van canvas en vergaande paisley motieven en tribal prints.

Stap 5
Geef de vtwonen Stijl Studio Werelds een botanische twist met cactussen, varens en palmbomen!

verf & behang vtwonen Stijl Studio Werelds

Producten uit deze Stijl Studio: