gratis verzending vanaf € 500

vtwonen Stijl Studio Landelijk

Het landelijke van nu bestaat uit aardse tinten met een stoere touch. Denk aan grof hout, linnen en wol.
We gaan echt het buiten naar binnen halen!

vtwonen stylist Liza Wassenaar
vtwonen Stijl Studio Landelijk woonkamer

Warme specerij- en aardetinten

Kom binnen in een kleurrijke woonboerderij in warme specerij- en aardetinten met een interieur dat tegen een stootje kan. Het instant buitengevoel maak je helemaal compleet met robuust metaal, verweerd hout en accenten is rustiek rotan en stoere stoffen als linnen, jute en wol.

Lees meer
vtwonen Stijl Studio Landelijk eettafel
vtwonen Stijl Studio Landelijk eetkamer

Ruimte om te leven

De verrassende meubelcombinaties in vtwonen Stijl Studio Landelijk maakt de woonruimte behaaglijk. Zo vind je in het eetgedeelte een royale stoere eettafel met ruimte voor een niet alledaagse mix van 8 eetkamerstoelen.

Lees meer
Online Interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Aan de adviestafel met transparante tussenschermen, krijg je aan de hand van je plattegrond en foto’s een persoonlijk advies met compleet interieurplan. In elke woonstijl en ieder budget!

maak afspraak

XXL kerrie gele plofbank

De grootste blikvanger in vtwonen Stijl Studio Landelijk vind je in het woongedeelte. De XXL kerrie gele plofbank in linnenlook met ronde hoek stel je zelf samen in opstelling, materiaal en kleur. De salontafels zijn solide en hebben een groot houten blad waardoor er naast een mooi boeket ook ruimte is voor schaaltjes, boeken en heel veel koppen koffie. De lage rotan stoel en hoge rotan fauteuil staan speels op het ronde karpet in sisal en rechthoekige wollen karpet met donkergroene accenten.

Bijzondere verlichting & heel veel opbergruimte

In de ultra hoge buffetkasten heb je lekker veel ruimte voor het mooiste servies, opbergmanden en accessoires. In vtwonen Stijl Studio Landelijk uitgevoerd in een in matte grijsgroene kleur en details in stoer metaal. Er is keuze uit vele lakkleuren en alle RAL kleuren!

De bijzondere verlichting in vtwonen Stijl Studio Landelijk springt direct in het oog én past perfect bij deze landelijke woonstijl waarin de liefde voor natuur belangrijk is. Zowel de hanglampen boven de eettafel als de vloerlamp zijn duurzame lampen en daarmee een perfecte match met de vtwonen Stijl Studio Landelijk.

Lees meer

Beleef live! In onze woonwinkels

Bekijk de video voor een sneak peek van vtwonen Stijl Studio Landelijk in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

vtwonen stylist Liza Wassenaar
Liza Wassenaar
vtwonen stylist
gezien op tv
Woontip van onze interieurstylist

Creëer je eigen (t)huiswerkplek met een stijlvol bureau met handige opbergvakken kastjes en laatjes met leren greepjes. Zo houd je overzicht tijdens het werken; wel zo fijn!

vtwonen Stijl Studio Landelijk thuiswerkplek

Op de wanden

De verticale planken creëren de typische landelijke woonstijl in de vernieuwende blozend roodroze kleur Effect van Histor. De grijsgroene kleur Factory Green van Flexa zorgt voor een frisse tegenhanger en stoere look.

Lees meer
Kleurenpalet
  • Flexa Effect
    FLEXA
    Effect
  • Flexa Factory Green
    FLEXA
    Factory Green