Skip to content

Kopen Zonder Kijken Aflevering 3 voorjaar 2022

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' elke maandagavond bij RTL4 met onze Eijerkamp meubels.

Robert-Jan & Maran Gaan Kopen Zonder Kijken

In een van de meest oververhitte regio’s van Nederland, regio Utrecht, zijn Robert-Jan en Maran al meer dan anderhalf jaar actief op zoek naar een nieuw huis. De stress van het snelle beslissen, de angst voor het maken van keuzes én paar twee linkerhanden maakt het voor het stel onbegonnen werk de woning van hun dromen te bemachtigen. Tijd voor actie! Martijn Krabbé gaat samen met makelaar Alex van Keulen, bouwkundige Bob Sikkens en stylist Roos Reedijk aan de slag om een droomhuis te zoeken voor het jonge gezin. Met een duidelijke wensenlijst wordt Alex op pad gestuurd: het huis moet karakteristiek zijn met een grote woonkeuken, voldoende leefruimte én als het even kan een kamer en-suite.

Kopen zonder kijken aflevering 3

Karakteristieke hoekwoning In Hilversum

Na tal van bezichtigingen blijkt de lijst met wensen toch te groot, een flinke domper voor de twee! Al snel nadat Robert-Jan en Maran de eisen hebben bijgesteld én het zoekgebied hebben uitgebreid vindt Alex een karakteristieke twee-onder-één kap in Hilversum. Het huis moet nog flink verbouwd worden, maar daar draait Bob zijn hand niet voor om. De indeling gaat op de schop en het huis wordt uitgebouwd. Met het hotel chique Eijerkamp interieur zet Roos de puntjes op de i. De grote leefkeuken krijgt een grote eettafel met velvet stoelen voor urenlang tafelplezier met vrienden en familie. Aan de bar is ruimte voor een borrel of kop koffie en ook aan zoontje Wolf is gedacht! Van de woonkamer maakt Roos een fijne plek voor het gezin om samen te komen en heerlijk te ontspannen in de XXL hoekbank.

Kopen zonder kijken aflevering 3
Kopen zonder kijken aflevering 3
Kopen zonder kijken aflevering 3

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kopen zonder kijken aflevering 3

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle Kopen Zonder Kijken make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp