Skip to content

Kopen Zonder Kijken Aflevering 5 voorjaar 2022

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' elke maandagavond bij RTL 4 met onze Eijerkamp meubels.

Bonne & Michiel Gaan Kopen Zonder Kijken

Bonne & Michiel gaan Kopen Zonder Kijken rond het historische centrum van het Friese Leeuwarden. Na vele bezichtigingen en biedingen hebben de twee heren de goede moed na anderhalf jaar verloren. Daarom geven ze hun zoektocht uit handen aan Martijn en zijn team. Het stel is op zoek naar een karakteristieke woning met een ruime benedenverdieping. Een open keuken staat ook hoog op de wensenlijst én een belangrijke eis is dat er voldoende plaats is voor de boekenverzameling van de twee. Na vele bezichtigingen lukt het Alex een woning aan te kopen: een karakteristieke twee-onder-één kap die aan bijna alle wensen lijkt te voldoen!

Karakteristieke twee-onder-één kap In Leeuwarden

Bouwkundige Bob neemt het huis onder handen om de woning helemaal passend te maken bij de woonwensen van Bonne & Michiel. Beneden worden muurtjes gesloopt en verplaatst en ook de bovenverdieping wordt opnieuw ingedeeld. Met stoere Eijerkamp meubels en her en der een chique twist maakt stylist Roos van het huis een heerlijk thuis voor het stel. In de woonkamer kiest ze voor een grote plofbank met grove ribstof in combinatie met een stoere leren fauteuil. De eethoek wordt voorzien van een royale eettafel en comfortabele eetkamerstoelen om urenlang gezellig te kunnen tafelen met vrienden en familie.

Kopen Zonder Kijken aflevering 5
Kopen Zonder Kijken aflevering 5
Kopen Zonder Kijken aflevering 5

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kopen Zonder Kijken aflevering 5

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kopen Zonder Kijken aflevering 5
Kopen Zonder Kijken aflevering 5
Kopen Zonder Kijken aflevering 5

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle Kopen Zonder Kijken make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp