Skip to content
Harvink Donk Bank
Harvink Donk Bank
Vanaf 7405.-
Vergroten
  • Harvink Donk Bank
1/6
Item 1 of 6

Harvink Donk Bank

Vanaf 7405.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Harvink Donk Bank

Hoekbank Donk is een ontwerp uit de collectie van het Nederlandse interieurmerk Harvink. De designs van Harvink laten zich het beste omschrijven als een sterke constructie waar je jaren plezier van hebt in combinatie met een tijdloos ontwerp. Dat geldt ook voor Donk. De bank heeft zijn naam te danken aan de bollingen in de rug- en zitkussens. Een donk is namelijk een heuvel die zich duidelijk aftekent tegenover een lagergelegen gebied. De bank laat zich kenmerken door het ranke frame dat aan de achterzijde doorloopt en daar goed zichtbaar is. Het sublieme zitcomfort zorgt ervoor dat het moeilijk wordt om weer op te staan wanneer je lekker zit.

Donk is een elementenbank en is daardoor verkrijgbaar in verschillende opstellingen. Zoals getoond is deze uitgevoerd met een chaise longue waarbij de arm doorloopt. Echter is de bank ook verkrijgbaar als love seat, met een dormeuse of als reguliere zitbank in diverse afmetingen. Het frame van Donk wordt standaard geleverd in geschuurd chroom maar kan indien gewenst afgewerkt worden met een poedercoating. Qua bekleding is er de keuze uit talloze stof- en leersoorten. Bij leer is het zelfs mogelijk extra stiknaden toe te voegen aan de kussens.

Ontdek en ervaar de mogelijkheden van bank Donk van Harvink in onze woonwinkel in Veenendaal, onze collega’s voorzien je hier graag van deskundig advies!

 

Harvink Donk Bank
Harvink Donk Bank
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen