• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Fauteuil Pebble van Havee: een modern vormgegeven fauteuil welke wordt gekenmerkt door de combinatie van strakke lijnen en ronde, organische vormen. Opvallend in het ontwerp van deze fauteuil is de verhoogde rugleuning in contrasterende vorm, welke het hoofd op aangename wijze ondersteund voor extra zitcomfort. Tevens is Pebble voorzien van hoge armleuningen, die doorlopen vanuit de rugleuning, om zo ook de armen op ergonomische wijze te ondersteunen.

Pebble van Havee is uit te voeren in diverse rijke stoffen en hoogwaardige leersoorten. De fauteuil is zowel mono als duo te stofferen waarmee het contrast tussen de verschillende vormen van de stoel nog eens extra benadrukt kan worden. Het onderstel van de Pebble kent diverse uitvoeringsmogelijkheden.

Ontdek de mogelijkheden en het zitcomfort van fauteuil Pebble van Havee in onze woonwinkel in Veenendaal.

Kenmerken
Artikelnummer 1589973
Breedte 66 cm
Diepte 85 cm
Hoogte 86 cm
Kleur Zwart
Materiaal Stof
Uitvoering Ja
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Havee