Skip to content
Havee Mr & Mrs Pearl Fauteuil
Havee Mr & Mrs Pearl Fauteuil
Vanaf 2030.-
Vergroten
  • Havee Mr & Mrs Pearl Fauteuil
1/1
Item 1 of 1

Havee Mr & Mrs Pearl Fauteuil

Vanaf 2030.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Havee Mr & Mrs Pearl Fauteuil

Fauteuil Mr. & Mrs. Pearl is een modern ontwerp uit de collectie van Havee. De draaifauteuil biedt een aangenaam zitcomfort dankzij de hoge rugleuning en ondersteunende armleuningen. Het ontwerp wordt gekenmerkt door zijn strakke lijnen en staat op een draaibare kruispoot. 

De Mr. & Mrs. Pearl van Havee kent diverse uitvoeringsmogelijkheden om een relaxstoel te kiezen dat precies past bij de persoonlijke comfortwensen. Zo is de fauteuil uit te voeren met twee verschillende hoogtes rugleuning. Tevens is de stoel leverbaar met twee verschillende zitdieptes, zo is de fauteuil goed af te stemmen op de individuele lichaamslengte.

Ook esthetisch gezien is deze Havee fauteuil naar wens samen te stellen. Met de keuze uit een breed scala van hoogwaardige stof- en leersoorten en een onderstel dat is uitvoeren in RAL-kleur naar wens ontwerp je moeiteloos een fauteuil die past bij jouw woonwensen. 

Ervaar het comfort en ontdek de mogelijkheden van fauteuil Mr. & Mrs. Pearl van Havee in onze woonwinkels en laat je persoonlijk adviseren.