Skip to content
HAY AAC22 Eetkamerstoel
HAY AAC22 Eetkamerstoel
Van 315.- Voor 252.-
Vergroten
  • HAY AAC22 Eetkamerstoel
1/3
Item 1 of 3

HAY AAC22 Eetkamerstoel

Van 315.- Voor 252.-
Levertijd: 8-10 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over HAY AAC22 Eetkamerstoel

De HAY AAC22 eetkamerstoel is een trendy item door zijn eenvoudige, maar ook stijlvolle vormgeving. Naar een ontwerp van Hee Welling, waarbij een combinatie van vorm, functie, comfort en detail centraal staat. 

De AAC22 is geheel naar wens samen te stellen, door de ruime keuze uit kleuren en soorten onderstellen. Deze trendy stoel van HAY is leverbaar in diverse nieuwe kleuren kuipen, zoals de kleuren cream white, concrete grey, dusty blue, dusty green, pastel green, dark green, khaki, orange, brick en warm red. De combinatie van de kunststof kuip en het houten onderstel zorgt voor een trendy geheel, hierdoor is de stoel een van de bestsellers uit de collectie van HAY. Naast het prachtige design biedt de AAC22 u een uitstekend zitcomfort, tevens is de stoel voorzien van armsteunen. 

De HAY AAC22 eetkamerstoel komt perfect tot z’n recht in iedere ruimte, van de eetkamer tot de werkplek. Kom proef zitten in onze winkels!

  • Afmetingen & details
  • HAY: 20% korting geselecteerde stoelen
  • Bezorging & Garantie
HAY AAC22 Eetkamerstoel
HAY AAC22 Eetkamerstoel