Skip to content
HAY AAC26 Eetkamerstoel
HAY AAC26 Eetkamerstoel
Vergroten
  • HAY AAC26 Eetkamerstoel
1/4
Item 1 of 4

HAY AAC26 Eetkamerstoel

Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over HAY AAC26 Eetkamerstoel

Eetkamerstoel AAC26 uit de Scandinavische designcollectie van HAY is een ware eyecatcher. Het minimalistische ontwerp sluit naadloos aan bij de hedendaagse woonstijl.

AAC26 heeft een breedte van 59 centimeter, een hoogte van 79 centimeter en is 52 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 46 centimeter.

De zitting van de kuipstoel is gemaakt van polypropyleen (kunststof) en wordt bevestigd op het vierpotige onderstel van staal. De eetkamerstoel AAC26 van HAY is verkrijgbaar in diverse andere varianten met keuze uit het onderstel, de kuipkleur en een eventuele bekleding.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1601448
Breedte 59 cm
Hoogte 79 cm
Diepte 52 cm
Materiaal Kunststof
Kleur Concrete Grey
Merk HAY
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer