Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober
HAY AAC26 Eetkamerstoel
HAY AAC26 Eetkamerstoel
Vergroten
  • HAY AAC26 Eetkamerstoel
1/2
Item 1 of 2

HAY AAC26 Eetkamerstoel

Levertijd: 5-6 weken
interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? Bij Eijerkamp geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget.

meer info

Eijerkamp vertelt over HAY AAC26 Eetkamerstoel

Eetkamerstoel AAC26 uit de Scandinavische designcollectie van HAY is een ware eyecatcher. Het minimalistische ontwerp sluit naadloos aan bij de hedendaagse woonstijl.

AAC26 heeft een breedte van 59 centimeter, een hoogte van 79 centimeter en is 52 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 46 centimeter.

De zitting van de kuipstoel is gemaakt van polypropyleen (kunststof) en wordt bevestigd op het vierpotige onderstel van staal. De eetkamerstoel AAC26 van HAY is verkrijgbaar in diverse andere varianten met keuze uit het onderstel, de kuipkleur en een eventuele bekleding.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1601449
Breedte 59 cm
Hoogte 79 cm
Diepte 52 cm
Materiaal Kunststof
Materiaal onderstel Metaal
Kleur Cream white
Merk HAY
Woonstijl  Scandinavisch
Barcode 9900000399191
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer