Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Vergroten
  • HAY AAS39 Barkruk
1/3
Item 1 of 3

HAY AAS39 Barkruk

Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over HAY AAS39 Barkruk

HAY AAS39 uit de About a Stool Collectie, is een luchtige barkruk met een slank alumiunium frame, ontworpen door designer Hee Welling. Een stoel die niet alleen perfect tot recht komt in diverse woonruimtes, maar ook in openbare ruimtes stijlvol gecombineerd kan worden. Voor de zitting van de kuip, die iets doorloopt in de rug van de kruk, kunt u urenlang natafelen! 

De HAY AAS39 is leverbaar in twee verschillende afmetingen, breedtes van 47 en 50 cm, dieptes van 45 en 48 cm en qua hoogte heeft u keuze uit de afmetingen 65 of 75 cm hoog. In diverse kleuren stof verkrijgbaar, het onderstel is leverbaar in zwart of wit poedercoat staal of in roestvrijstaal. De AAS39 van HAY is tevens leverbaar met een kuip zonder bekleding, uitvoering AAS38. 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1441806
Materiaal Stof
Materiaal onderstel Aluminium
Kleur grijs
Kleur onderstel Grijs
Merk HAY
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer