• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Eettafel Tilt Top is een ontwerp van Stefan Scholten en Carole Baijings voor het Deense designmerk HAY. Geïnspireerd door de traditionele Nederlandse eettafel uit de 18e eeuw wordt het ontwerp nu nieuw leven ingeblazen. De tafel is ontworpen om in kleine ruimtes veelzijdig en optimaal te functioneren, de tafel kan namelijk ingeklapt worden is daarmee ruimte besparend. Tilt Top is verkrijgbaar in diverse kleuren, getoond model is wit. De tafel kan zowel als eettafel als werktafel gebruikt worden. Shop eettafel Tilt Top van HAY online en in onze woonwinkels.

Kenmerken
Artikelnummer 1606555
Materiaal onderstel Metaal
Kleur tafelblad Wit
Kleur onderstel Wit
Materiaal tafelblad MDF
Hoogte 74 cm
Diameter 90 cm
Kleur Wit
Materiaal Essenhout
Vorm Rond
Ruimte Eetkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk HAY
Aantal
519,- Gratis verzending