Skip to content
HAY Mags Soft Hoekbank
HAY Mags Soft Hoekbank
Van 4110.- Voor 3288.-
Vergroten
  • HAY Mags Soft Hoekbank
1/9
Item 1 of 9

HAY Mags Soft Hoekbank

Van 4110.- Voor 3288.-
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over HAY Mags Soft Hoekbank

De Hay modulaire bank Mags Soft kent eindeloze mogelijkheden. Deze Mags Soft is zachter, relaxter en heeft een stoere stiknaad in vergelijking met zijn broertje de Hay Mags bank. De afgeronde randen en zachte kussens creëren ontspannen sfeer.

Getoonde hoekbank Soft Mags is gestoffeerd in de stof Linara 443 in de kleur grijs. De bank bevat een vloeiende en poëtisch silhouet dit zorgt voor optimaal comfort. Door de solide constructie van de bank, die is opgebouwd met duurzaam schuim van hoge dichtheid en later is bedekt met een donsvulling voor extra zachtheid. Het lage frame heeft een duidelijk lounge-gevoel, versterkt door de diepe stoelen en hoge armleuningen, wat resulteert in een meer open, uitnodigende ruimte.

Dankzij het brede scala aan functionele modulaire units kan de bank volledig worden aangepast met chaise longue, hoekmodules of extra zitvlakken voor elke ruimte of elk doel, terwijl de vele hoogwaardige stoffeeropties ervoor zorgen dat de bank zijn eigen persoonlijkheid kan vinden.

Bestel eenvoudig online en ontdek zitbank Mags Soft ook in onze HAY Stores in Zutphen & Veenendaal!