Skip to content
HAY Mags Soft Hoekbank
HAY Mags Soft Hoekbank
Van 4110.- Voor 3288.-
Vergroten
  • HAY Mags Soft Hoekbank
1/9
Item 1 of 9

HAY Mags Soft Hoekbank

Van 4110.- Voor 3288.-
Levertijd: 6-8 weken

Actie HAY 20% korting Quilton, Mags & Mags Soft

Profiteer nu van 20% korting op banken Quilton, Mags & Mags Soft uit de collectie van HAY in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en online. 

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over HAY Mags Soft Hoekbank

De Hay modulaire bank Mags Soft kent eindeloze mogelijkheden. Deze Mags Soft is zachter, relaxter en heeft een stoere stiknaad in vergelijking met zijn broertje de Hay Mags bank. De afgeronde randen en zachte kussens creëren ontspannen sfeer.

Getoonde hoekbank Soft Mags is gestoffeerd in de stof Linara 443 in de kleur grijs. De bank bevat een vloeiende en poëtisch silhouet dit zorgt voor optimaal comfort. Door de solide constructie van de bank, die is opgebouwd met duurzaam schuim van hoge dichtheid en later is bedekt met een donsvulling voor extra zachtheid. Het lage frame heeft een duidelijk lounge-gevoel, versterkt door de diepe stoelen en hoge armleuningen, wat resulteert in een meer open, uitnodigende ruimte.

Dankzij het brede scala aan functionele modulaire units kan de bank volledig worden aangepast met chaise longue, hoekmodules of extra zitvlakken voor elke ruimte of elk doel, terwijl de vele hoogwaardige stoffeeropties ervoor zorgen dat de bank zijn eigen persoonlijkheid kan vinden.

Bestel eenvoudig online en ontdek zitbank Mags Soft ook in onze HAY Stores in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1584137
Breedte 331 cm
Hoogte 67 cm
Diepte 135,5 cm
Zithoogte 37 cm
Materiaal Stof
Kleur grijs
Merk HAY
Woonstijl  Scandinavisch
Barcode 9900000376550
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer