gratis verzending vanaf € 500
HAY Neu13 Eetkamerstoel
HAY Neu13 Eetkamerstoel
Vergroten
  • HAY Neu13 Eetkamerstoel
1/6
Item 1 of 6

HAY Neu13 Eetkamerstoel

Levertijd: 5-6 weken
Wij zijn open!

Wij zijn open!

Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: plan een winkelbezoek met je persoonlijke Eijerkamp adviseur die je woonwensen inventariseert en alle mogelijkheden laat zien!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over HAY Neu13 Eetkamerstoel

De HAY Neu eetkamerstoel, ontworpen door Sebastian Wrong, is trendy stijlvol en leverbaar in een diversiteit aan kleuren. De design stoel is veelzijdig inzetbaar, schitterend voor bij de eettafel of als eyecatcher elders in de woonruimte. De combinatie van de materialen eikenhout en polypropyleen, zorgt voor een oogstrelend geheel. Met de HAY Neu stoel kun je eindeloos combineren en variëren, een echte sfeermaker in diverse ruimtes!

Je vindt de collectie van HAY bijzonder stijlvol gepresenteerd bij Eijerkamp. Wij informeren je graag over de mogelijkheden van de design meubels van het Deense merk bij Eijerkamp!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1506166
Breedte 45 cm
Hoogte 82 cm
Diepte 54,2 cm
Lengte 54 cm
Zithoogte 45 cm
Materiaal Kunststof
Kleur groen
Merk HAY
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer