gratis verzending vanaf € 500
HAY New Order Opbergkast
HAY New Order Opbergkast
Vergroten
  • HAY New Order Opbergkast
1/8
Item 1 of 8

HAY New Order Opbergkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over HAY New Order Opbergkast

De New Order werkplek van HAY is ontwikkeld voor en aangepast op de wensen voor huidige, flexibele werkomgevingen. Designer Stefan Diez heeft de functionaliteit en kwaliteit van het meubelsysteem verhoogd door het assortiment aanpasbare onderdelen en accessoires uit te breiden.

Het innovatieve en modulaire systeem omvat een reeks tafels, deuren, lades en panelen die gemakkelijk aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Ook aan het wegwerken van kabels, schermen en verlichting is gedacht. De New Order werkplek biedt oneindig veel mogelijkheden en combinaties om jouw eigen werkplek samen te stellen.

Ervaar het comfort en ontdek de vele mogelijkheden van de New Order werkplek van HAY in onze woonwinkel in Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1600884
Materiaal MDF
Kleur zwart
Merk HAY
Woonstijl  Modern
Barcode 9900000397890
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer