Skip to content
Vergroten
  • HAY Pyramid 02 Eettafel
1/3
Item 1 of 3

HAY Pyramid 02 Eettafel

Levertijd: 6-8 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over HAY Pyramid 02 Eettafel

HAY Eetkamertafel Pyramid 02 is functioneel en strak vormgegeven. De Pyramid collectie is oorspronkelijk ontworpen door Wim Rietveld voor Ahrend in 1959 maar is opnieuw gelanceerd door HAY. Dankzij HAY en Ahrend is deze eetkamertafel Pyramid weer leverbaar voor een nieuwe generatie. Getoond model heeft een mat eiken tafelblad en een beige metalen onderstel met een lengte van 250 cm. Verkrijgbaar in diverse afmetingen, afwerkingen en kleuren.

Getoonde eettafel is makkelijk te combineren in diverse woonstijlen. Het ranke onderstel van de HAY tafel oogt strak en zorgt voor een unieke sfeer. Je ontdekt de Pyramid 02 bij Eijerkamp!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1582450
Breedte 85 cm
Hoogte 74 cm
Lengte 250 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Eikenhout
Materiaal onderstel Metaal
Materiaal tafelblad Eikenhout
Kleur Naturel
Kleur onderstel Beige
Kleur tafelblad Naturel
Merk HAY
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Pyramid 02 serie Bekijk ook Meer uit deze serie