Skip to content
Vergroten
  • HAY Revolt Eetkamerstoel
1/3
Item 1 of 3

HAY Revolt Eetkamerstoel

Levertijd: 8-10 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over HAY Revolt Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Revolt van HAY is een relaunch van een van de bekendste ontwerpen van de Nederlandse industrieel ontwerper Friso Kramer (1922). Het oorspronkelijke ontwerp stamt uit de jaren ‘50 en was een revolutionair design voor zijn tijd: het minimalistische frame van de Revolt bestaat uit een gebogen plaatstalen frame, in plaats van een buizenframe zoals we dat in die tijd veel zagen. Vandaag de dag is de Revolt eetkamerstoel opnieuw gelanceerd door HAY en uitgevoerd in duurzame materialen combinatie van gerecyclede kunststoffen in diverse kleuren. 

Naast getoonde uitvoering in kleur Plum Red is eetkamerstoel Revolt van HAY verkrijgbaar in talloze kleurencombinaties. Ontdek de mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of shop jouw favoriet nu online.

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1625377
Breedte 45 cm
Hoogte 81 cm
Diepte 49 cm
Zithoogte 46 cm
Zitdiepte 42 cm
Materiaal Recycled ABS
Materiaal onderstel Powder Coated Steel
Kleur Plum Red
Kleur onderstel Black
Merk HAY
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer