Skip to content
HAY Rey Eetkamerstoel
HAY Rey Eetkamerstoel
Vergroten
  • HAY Rey Eetkamerstoel
1/4
Item 1 of 4

HAY Rey Eetkamerstoel

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over HAY Rey Eetkamerstoel

Een echte designklassieker in een vernieuwd jasje: De Rey eetkamerstoel van HAY kent zijn oorsprong bij de Zwitserse ontwerper Bruno Rey (1971). Dankzij de samenwerking tussen Dietiker en HAY is de klassieker terug van weggeweest, vernieuwd naar eigentijdse afmetingen en is de collectie uitgebreid met stijlvolle kleuren en opties. 

Getoonde uitvoering van eetkamerstoel Rey is vervaardigd uit massief beukenhout en afgewerkt met lak op waterbasis. Daarnaast is Rey verkrijgbaar in diverse kleuren, en zowel zonder- als met gestoffeerde zitting.

Shop HAY Rey eetkamerstoel in de kleur Umber Brown direct online of vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1660134
Breedte 44 cm
Hoogte 80 cm
Diepte 49 cm
Materiaal Lacquered Beech
Kleur Umber Brown
Merk HAY
Woonstijl  Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer