Skip to content
HAY Rope Trick Vloerlamp
HAY Rope Trick Vloerlamp
Vergroten
  • HAY Rope Trick Vloerlamp
1/11
Item 1 of 11

HAY Rope Trick Vloerlamp

Levertijd: 6-8 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over HAY Rope Trick Vloerlamp

Vloerlamp Rope Trick uit de collectie van HAY is een ontwerp van designer Stefan Diaz. Als zoon van een meubelmaker ontstond zijn passie voor het experimenteren met materialen. De vloerlamp is voorzien van een slimme dimmer met geheugen, wat laat zien dat de lamp een voorloper is op het gebied van technologie. De lampenkap van Rope Trick kan flexibel langs de standaard van de lamp bewegen, waardoor er steeds een ander licht ontstaat. Rope Trick is verkrijgbaar in diverse kleuren.

De ontwerpen van Stefan Diaz hebben internationale allure, zo won hij ooit de iF Gold Award en de Red Dot Best of Design Award. Het uitgangspunt van zijn ontwerpen is het ontwikkelen van design dat van duurzame en kwalitatieve producten is vervaardigd, zodat de items ook door een volgende generatie gebruikt kan worden. Deze simplistische Rope Trick vloerlamp is geëerd met een permanente plek in de collectie van de tentoonstelling Design Objects in het Museum of Modern Art gevestigd in New York. Deze prestigieuze onderscheiding heeft Diaz te danken aan de toepassing van LED technologie in combinatie met duurzame materialen die samen een minimalistisch design vormen.

Shop vloerlamp Rope Trick van Hay online of bezoek onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1615760
Breedte 18 cm
Hoogte 170 cm
Diepte 33 cm
Materiaal Metaal
Kleur Yellow, Black
Fitting LED
Merk HAY
Woonstijl  Scandinavisch
Barcode 5710441027171
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer