• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.6 klantwaardering

HAY

HAY

HAY

HAY is een fris merk dat zich onderscheid in moderne creaties met een verhaal. Het design wordt duurzaam en met een unieke vormgeving ontworpen en geproduceerd. Met een vleugje vintage, subtiele details en een vriendelijk prijskaartje zet HAY de trend. Bekijk de Scandinavische HAY stoelen, tafels, kasten, krukjes en accessoires in zachte pasteltinten online bij Eijerkamp. Lees verder >

Hay design meubelen

Hay, Deens design

Het in 2002 opgerichte merk Hay is een relatieve nieuwkomer in de design wereld. Een Deens merk dat design meubelen geïnspireerd uit de jaren 50 en 60 op de kaart zet. Het resultaat: modern met een vleugje vintage design, subtiele details en een vriendelijk prijskaartje. In 10 jaar tijd is Hay uitgegroeid tot een modern wereldmerk. De kracht ligt in het aansprekende design en de zeer goede kwaliteit. Niet voor niets is Hay al met vele design-awards onderscheiden.

Ontwerpers Hay interieur design

Hay werkt met bekende designers, met ieder zijn eigen stijl. Samen zorgen ze voor de speelse uitstraling die het merk heeft. Hee Welling, Thomas Bentzen en Foersom & Hiort-Lorenzen zijn enkele gerenommeerde ontwerpers die met hun oog voor detail hun bijdrage mochten leveren. Ook het toonaangevende Nederlandse ontwerpers duo Scholten & Baijings past goed bij de fabrikant Hay. Ze staan bekend om hun stijl van minimalisme, verfijning en kleur. 

Hay home design

Hay meubels bestaan onder meer uit design stoelen, zoals de unieke serie Hay about a chair (AAC). De series hebben diverse onderstellen, bekleding mogelijkheden en vele leuke kleuren. Vorm, functie en comfort zijn optimaal gecombineerd. Met de tafels, bijzettafels, kussens, spiegels en diverse accessoires maakt u uw interieur compleet. Laat u verrassen en informeren bij Eijerkamp Zutphen of bij CILO, de speciale designafdeling van Eijerkamp eveneens in Zutphen. Of bekijk onze Hay shop online.