Skip to content
Henders en Hazel Bari Hoekbank
Henders en Hazel Bari Hoekbank
Vanaf 2499.-
Vergroten
  • Henders en Hazel Bari Hoekbank
1/5
Item 1 of 5

Henders en Hazel Bari Hoekbank

Vanaf 2499.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel Bari Hoekbank

Hoekbank Bari van Henders & Hazel is volledig naar wens samen te stellen door de verschillende elementen. Bari is verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en diverse kleurmogelijkheden. Ook zijn er mogelijkheden op het gebied van zitcomfort, poten en heb je de keuze voor een usb-aansluiting en verstelbare zitting. Vraag een offerte aan voor hoekbank Bari van Henders en Hazel of ontdek de mogelijkheden in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1607464
Breedte 242 cm
Diepte 108 cm
Materiaal Microleder
Kleur Groen
Merk Henders en Hazel
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer