gratis verzending vanaf € 500
Henders en Hazel City Dressoir
Henders en Hazel City Dressoir
Vergroten
  • Henders en Hazel City Dressoir
1/6
Item 1 of 6

Henders en Hazel City Dressoir

Levertijd: Meer dan 12 weken
Wij zijn open!

Wij zijn open!

Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: plan een winkelbezoek met je persoonlijke Eijerkamp adviseur die je woonwensen inventariseert en alle mogelijkheden laat zien!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel City Dressoir

Dressoir City van Henders en Hazel is een luchtige industriële toevoeging aan je interieur met een speels design. De kast toont een stoer contrast tussen het lichte eikenfineer en de zwarte metalen details. Het open onderstel zorgt voor een ruimtelijk en luchtig effect. Daarnaast biedt het dressoir de mogelijkheid in de ladew op te bergen en om in de open vakken je persoonlijke items te stileren. Dressoir City is verkrijgbaar in drie verschillende formaten.

De City serie van Henders en Hazel is een geschikt woonprogramma voor verschillende woonstijlen. Deze serie bestaat naast de dressoir ook uit een verschillende eettafels, een tv-meubel, boekenkast, opbergkast, verschillende bijzettafels en een salontafel. Shop dressoir City van Henders en Hazel nu online of bekijk deze in eenn van onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1610600
Breedte 160 cm
Hoogte 88 cm
Diepte 42 cm
Materiaal Hout, Metaal
Kleur Railway Brown, zwart
Merk Henders en Hazel
Woonstijl  Landelijk
Barcode 8719911245654
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer