Skip to content
Henders en Hazel Gander Zitbank
Henders en Hazel Gander Zitbank
Vanaf 1099.-
Vergroten
  • Henders en Hazel Gander Zitbank
1/5
Item 1 of 5

Henders en Hazel Gander Zitbank

Vanaf 1099.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel Gander Zitbank

Zitbank Gander van Henders en Hazel is een stijlvolle bank met een landelijke uiterlijk. De ronde hoeken en opvallende stiknaden geven deze bank een trendy look. Het comfortabele zitvlak wordt ondersteund door ranke poten in de kleur zwart. Gander is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en volledig naar wens samen te stellen.

Vraag nu een offerte aan voor zitbank Gander van Henders & Hazel of kom proefzitten in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1668793
Breedte 183 cm
Hoogte 81 cm
Diepte 96 cm
Zithoogte 45 cm
Materiaal Stof Vito
Kleur Goud
Merk Henders en Hazel
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer