gratis verzending vanaf € 500
Henders en Hazel Patraci Fauteuil
Henders en Hazel Patraci Fauteuil
Vergroten
  • Henders en Hazel Patraci Fauteuil
1/5
Item 1 of 5

Henders en Hazel Patraci Fauteuil

Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel Patraci Fauteuil

"

De Patraci fauteuil van Henders & Hazel is een robuuste draaifauteuil en biedt een optimaal zitcomfort door zijn royale zitschaal en prettig ondersteunende armleuningen. Getoond model is bekleed met stof in de kleur Oker en voorzien van een zwarte draaivoet. Patraci is naar wens samen te stellen, met de keuze uit verschillende stof en leersoorten en een draaivoet in rvs of zwart.

Kortom: een heerlijke fauteuil voor in de woonruimte. Shop fauteuil Patraci van Henders & Hazel online of kom langs in é é n van onze woonwinkels voor meer informatie.

"

Afmetingen & details

Artikelnummer 1601638
Breedte 76 cm
Hoogte 97 cm
Diepte 86 cm
Materiaal Stof
Kleur oker
Merk Henders en Hazel
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer