Skip to content
Henders en Hazel Roskilde Draaifauteuil
Henders en Hazel Roskilde Draaifauteuil
Vanaf 749.-
Vergroten
  • Henders en Hazel Roskilde Draaifauteuil
1/7
Item 1 of 7

Henders en Hazel Roskilde Draaifauteuil

Vanaf 749.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel Roskilde Draaifauteuil

Roskilde is een comfortabele draaifauteuil uit de collectie van Henders & Hazel.  Door het eigentijdse karakter van deze robuuste fauteuil, is de stoel eenvoudig te combineren in verschillende interieurstijlen. De fauteuil zoals afgebeeld is bekleed met de stof Karese in de kleur creme en wordt gedragen door een stevige draaivoet van zwart metaal.

Naast de getoonde uitvoering kan de fauteuil naar wens worden samengesteld. Zo heb je de keuze uit diverse stof- en leersoorten in verschillende kleuren. De draaivoet kan ook vervangen worden voor een ander soort onderstel. Keuze genoeg!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1559335
Breedte 79 cm
Hoogte 98 cm
Diepte 93 cm
Materiaal Stof
Kleur Karese
Merk Henders en Hazel
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer