Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Henders en Hazel Roskilde Draaifauteuil
Henders en Hazel Roskilde Draaifauteuil
Vergroten
  • Henders en Hazel Roskilde Draaifauteuil
1/4
Item 1 of 4

Henders en Hazel Roskilde Draaifauteuil

Levertijd: Meer dan 12 weken
Online Eijerkamp chat

Online Chat

Onze Eijerkamp adviseurs staat iedere dag (tot 21 uur) voor jou klaar via onze online chat op Eijerkamp.nl om je te helpen bij het online woonshoppen en om al je woonvragen te beantwoorden! 

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel Roskilde Draaifauteuil

Roskilde is een comfortabele draaifauteuil uit de collectie van Henders & Hazel.  Door het eigentijdse karakter van deze robuuste fauteuil, is de stoel eenvoudig te combineren in verschillende interieurstijlen. De fauteuil zoals afgebeeld is bekleed met de stof Kibo in de kleur groen en wordt gedragen door een stevige draaivoet van zwart metaal.

Naast de getoonde uitvoering kan de fauteuil naar wens worden samengesteld. Zo heb je de keuze uit diverse stof- en leersoorten in verschillende kleuren. De draaivoet is zowel in RVS als zwart metaal leverbaar maar kan ook vervangen worden voor een ander soort onderstel. Keuze genoeg!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1559335
Breedte 79 cm
Hoogte 98 cm
Diepte 93 cm
Materiaal Stof
Kleur groen
Merk Henders en Hazel
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer