• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Met de eigentijdse bartafel Farmero van Henders & Hazel geef je het interieur een stoere look. Het tafelblad is vervaardigd uit beton dat wordt gecombineerd met een zwart metalen poten in V-vorm. Een combinatie van materialen die de bartafel een industriële look geeft. De bartafel is verkrijgbaar in verschillende formaten met diverse onderstellen. Shop bartafel Farmero van Henders & Hazel nu online of bekijk de mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Kenmerken
Productnummer 37486VLE
Breedte 100 cm
Diepte 140 cm
Hoogte 92 cm
Materiaal Blad: Beton Poten metaal V-vorm
Diepte binnen poten 86 cm
Hoogte onderkant tafel 87 cm
Onderhoud Onderhoud beton: multi mat cleaner Onderhoud
Merk Henders & Hazel
Maten
Aantal
999,- Gratis verzending