• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Bartafel Metalox van het merk Henders & Hazel is een stoere bartafel met een eikenhouten blad. Het tafelblad rust op metaal houten V-poten. De combinatie van deze materialen geeft de tafel een industriële look. De tafel is verkrijgbaar in 2 afmetingen en tevens als uitschuifbare, lage en ronde tafel.

Shop de bartafel Metalox nu online!

Kenmerken
Productnummer 36375007
Breedte 90 cm
Diepte 130 cm
Hoogte 92 cm
Materiaal Tafelblad zonder rand boomschors V-vorm metalen / houten poot
Diepte binnen poten 95 cm
Hoogte onderkant tafel 87 cm
Onderhoud Onderhoud teakfix Onderhoud
Merk Henders & Hazel
Maten
Aantal
849,- Gratis verzending