• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Boekenkast Shirley uit de collectie van Henders & Hazel laat zich kenmerken door een combinatie van strakke lijnen en afgeronde hoeken. Het opbergmeubel is vervaardigd van donker tramwood dat in contrast staat met het wit gelakte mdf frontje. De kast bestaat uit meerdere open vakken en een lade. Voor een stijvol geheel is de kast te combineren met andere meubels uit het Shirley woonprogramma. Shop boekenkast Shirley van Henders & Hazel online en in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Kenmerken
Artikelnummer 1607211
Productnummer 40863BAI
Breedte 71 cm
Diepte 35 cm
Hoogte 186 cm
Materiaal Acacia tramwood fineer Baileys MDF gelakt knock down
Onderhoud Onderhoud wood care kit matt polish Onderhoud
Merk Henders & Hazel
Maten
Aantal
699,- Gratis verzending