• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Hoekbank Bari van Henders & Hazel is volledig naar wens samen te stellen door de verschillende elementen. Getoond model is bekleed met leer, maar is tevens verkrijgbaar in stof of een stof-leer combinatie. Ook zijn er mogelijkheden op het gebied van zitcomfort, poten en heb je de keuze voor een usb-aansluiting en verstelbare zitting. Shop hoekbank Bari van Henders & Hazel online!

Kenmerken
Artikelnummer 1607464
Breedte 242 cm
Diepte 108 cm
Hoogte 87-104 cm
Kleur Groen
Materiaal Leer
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Henders & Hazel