• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Met bijzettafel Tree van HK Living haalt u een uniek meubelstuk in huis. Doordat het tafelblad uit een doorsnede van een boomstam bestaat, is ieder tafeltje anders. De poten van het tafeltje zijn vervaardigd uit massief mangohout en zijn voorzien van een witte kleur. Bijzettafel Tree is ideaal voor naast uw bank of bed.

Kenmerken
Artikelnummer 1463559
Hoogte 31 cm
Diameter 33 cm
Kleur Wit
Materiaal Hout
Vorm Organisch
Uitvoering Bijzettafel
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk HKliving
Maten
Aantal
59,95