• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De bijzettafel Tree van HKliving is uniek door haar natuurlijke vormgeving, omdat elk tafeltje van tekening varieert. Deze is gemaakt van licht mango hout en is prachtig te combineren met verschillende bijzet- en salontafeltjes.

Deze uitvoering van de bijzettafel heeft afmeting L, maar is tevens beschikbaar in maat M.

Kenmerken
Artikelnummer 1518743
Breedte 65 cm
Diepte 65 cm
Hoogte 46 cm
Kleur Bruin
Materiaal Hout
Bijzonderheden Let op, gevoelig voor kringen van glazen e.d.
Vorm Organisch
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk HKliving
Maten
Aantal
149,-